News Flash:

Cornuri cu mac si banane

19 Mai 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornuri cu mac si banane
Ingrediente: aluat de paine: 1kg faina 48o ml apa calduta 30 drojdie 1 lingura de zahar 100 ml ulei 1-2 lingurite de sare mac miere de albine banana Mod de preparare: Se framanta aluatul de paine si dupa ce a dospit il impart in bucatele mici si coc cornurile. Se intinde cate o bucatica in forma de triunghi se unge putin cu miere si se pune mac apoi se releaza spre varf, se incepe cu partea cea mai lata. Se coc in tava unsa aproximativ 35 minute, apoi se scot si se dau iu miere si mac sau in loc de mac am pus banana taiata. Sunt foarte pufoase si moi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci floarea soarelui anason
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6856 viz    0 com
1301 viz    0 com
1336 viz    0 com
3800 viz    0 com
2174 viz    0 com
3452 viz    0 com
2709 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013116 (s)