News Flash:

Cornuri cu mac si banane

19 Mai 2011
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornuri cu mac si banane
Ingrediente: aluat de paine: 1kg faina 48o ml apa calduta 30 drojdie 1 lingura de zahar 100 ml ulei 1-2 lingurite de sare mac miere de albine banana Mod de preparare: Se framanta aluatul de paine si dupa ce a dospit il impart in bucatele mici si coc cornurile. Se intinde cate o bucatica in forma de triunghi se unge putin cu miere si se pune mac apoi se releaza spre varf, se incepe cu partea cea mai lata. Se coc in tava unsa aproximativ 35 minute, apoi se scot si se dau iu miere si mac sau in loc de mac am pus banana taiata. Sunt foarte pufoase si moi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci floarea soarelui anason
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6790 viz    0 com
1249 viz    0 com
1264 viz    0 com
3748 viz    0 com
2144 viz    0 com
3407 viz    0 com
2664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013935 (s)