News Flash:

Cornuri cu gem de cirese

27 Noiembrie 2018
677 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente pentru aluat: 375 g faina, 75 g indulcitor, 250 g unt moale, 2 galbenusuri, 1 praf de sare, coaja de lamaie dupa gust, 1 praf de bicarbonat.
Pentru umplutura: gem de cirese fara zahar,dupa gust, 100 g nuca macinata.

Mod de preparare: Cerni faina pe o planseta, faci o gropita in mijloc si pui indulcitorul, untul, galbenusurile, sarea, coaja de lamaie si bicarbonatul. Framanti bine aluatul, il imparti in trei bucati si le intinzi in foi rotunde potrivite ca grosime, apoi le tai in 8 patrate.

Amesteci gemul cu nuca si pui umplutura pe partea exterioara a fiecarei bucati de aluat si rulezi din afara spre interior. Asezi cornuletele intr-o tava tapetata. Le dai la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cornuri gem cornulete gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019168 (s)