News Flash:

Cornuri 25 BANI - retata si pentru cele de post

19 Mai 2011
1727 Vizualizari | 1 Comentarii
Cornuri 25 BANI retata si pt cele de post
Ingrediente: 6oo ml lapte caldut sau apa 1 kg faina cernuta 8 linguri de ulei 4 linguri de zahar 2 lingurite de sare 30 g drojdie proaspata ulei sau un galbenus pentru uns cascaval, susan, mac pentru presarat deasupra Mod de preparare: Se amesteca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza putin cu laptele (apa) caldut apoi se amesteca cu faina cernuta si se framanta (eu o framant in masina de paine), se lasa la dospit 30 minute apoi pentru a se lucra mai usor cu aluatul fiind cantitate mare se imparte in doua. Fiecare parte (din cele 2) se mai imparte in cate 12-13 bucati care se formeaza niste cordoane, snur care se inoada (pur si simplu se face ca un nod) si se lasa din nou la dospit. Cand am teminat cu toate de inodat se incepe cu prima care a fost inodata si o intindem cu sucitorul in forma de triunghi (cel putin cat de cat de triunghi) se pot face si umplute daca doriti cu cascaval, rahat, mac, susan. Dupa care se incepe cu partea mai lata si se ruleaza spre varf, dupa care se da forma de corn (adica se indoaie putin) se unge cu galbenus de ou sau putin ulei daca e de post si se pun in tava neunsa si se coc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte faina zahar cascaval floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6908 viz    0 com
1324 viz    0 com
1365 viz    0 com
3830 viz    0 com
2200 viz    0 com
3483 viz    0 com
2744 viz    0 com
1541 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018974 (s)