News Flash:

Cornulete romanesti - Reteta rapida

1 August 2016
15167 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet margarina
nuci sau rahat pentru umplutura
faina cu praf de copt
zahar pudra
scortisoara
sare

Mod de preparare:

Daca folositi faina obisnuita, trebuie sa adaugati 1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie.
Amestecati margarina cu un varf de sare si adaugati treptat faina cernuta, pana obtineti un aluat tare si omogen.
Intindeti o foaie nu prea groasa, pe care o taiati in patrate cu latura de circa 5 cm. Pe fiecare bucata de aluat, puneti nuca pisata amestecata cu zahar pudra sau o bucata mica de rahat, apoi rulati aluatul, pentru a forma cornuletele. 
In nuca puteti pune si putin praf de scortisoara.
Asezati cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, sau cu hartie pentru copt.
Le coaceti bine, la un foc potrivit.
Dupa ce s-au copt, le tavaliti fierbinti in zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta cornulete aluat cornulete cornutele nuca cornulete rahat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1994 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019074 (s)