News Flash:

Cornulete din aluat fraged cu osanza si smantana

8 Noiembrie 2016
6196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente cornulete din aluat fraged cu osanza si smantana:

250 grame de osanza (untura) topita
250 grame de smantana de casa
550 grame de faina alba

Pentru umplutura:
nuca, gem, ciocolata sau rahat

Mod de preparare cornulete din aluat fraged cu osanza si smantana:

Incepem prin a face aluatul fraged cu osanza si smantana.
Amestecam untura topita cu smantana pana se omogenizeaza bine. Adaugam treptat faina framantand pana obtinem un aluat compact, omogen si elastic.

Continuarea retetei o gasiti pe site-ul Lecturi si Arome.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cornulete untura reteta cornulete cornulete fragede
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014695 (s)