News Flash:

Cornulete de post cu gem de prune! Gata in 5 pasi!

20 Decembrie 2016
8746 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 gr faina
100 ml bors
150 ml ulei
25 gr zahar
25 gr drojdie
gem de prune
zahar pudra
1 plic zahar vanilat
sare

Mod de preparare:

1. Freaca drojdia cu zaharul. Adauga uleiul, un praf de sare, borsul, iar la sfarsit, faina. Framanta bine toate aceste ingrediente, dupa care lasa aluatul sa creasca intr-un loc caldut cam 30 de minute, pana ce isi dubleaza volumul.

2. Imparte aluatul in sase bucati egale si modeleaza-le ca pe niste mingi. Întinde fiecare bucata cu sucitorul, dupa care taie triunghiuri egale. Pe fiecare triunghi, asaza la baza cate o lingurita cu gem de prune si ruleaza u?or.

3. Asaza cornuletele cu gem de prune intr-o tava neunsa. Procedeaza la fel cu restul de aluat. Coace cornuletele cu gem de prune la cuptor, la foc potrivit, 20-25 de minute, pana se rumenesc putin.

4. Trece cornuletetele, cat sunt fierbinti, prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

Sugestie. Pentru un gust si mai bun, adauga in gemul de prune nuci zdrobite, trase in prealabil pentru cateva minute intr-o tigaie.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cornulete post cornulete gem cornulete reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017919 (s)