News Flash:

Cornulete cu vanilie si nuci

7 Ianuarie 2013
2239 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr de faina
2 galbenusuri
100 gr de nuci sau migdale macinate
200 gr de unt
80 gr de zahar tos
150 gr de zahar pudra
3 plicuri de zahar vanilat
1 praf de sare

Mod de preparare:

Pune intr-un castron incapator untul taiat cubulete, nucile sau migdalele macinate, faina amestecata cu sare, zaharul tos si vanilat. Adauga si cele doua galbenusuri. Framanta compozitia pana obtii un aluat moale pe care il intinzi pe masa dupa ce ai presarat faina. Taie bucati din aluat in forma de cilindri subtiri si modeleaza-i in forma de cornulete pe care le vei aseza intr-o tava acoperita de hartie de copt cu putin spatiu intre ele. Baga-le la cuptorul incins la 150 de grade si ai grija sa le lasi sa se raceasca inainte sa le tavalesti prin zaharul vanilat.

 
sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina galbenusuri nuci migdale macinate unt zahar tos zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1438 viz    0 com
1874 viz    0 com
2063 viz    0 com
1608 viz    0 com
1869 viz    0 com
4865 viz    0 com
2437 viz    0 com
1509 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025880 (s)