News Flash:

Cornulete cu vanilie

27 Februarie 2014
1821 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
125 g migdale macinate
200 g margarina RAMA rece
1 ou
1 plic zahar vanilat
100 g zahar
1 praf de sare

Mod de preparare:

Margarina am frecat-o bine-bine cu zaharul, pana zaharul s-a topit, iar compozitia a devenit ca o spuma. Am adaugat migdalele macinate, zaharul vanilat si oul, amestecand continuu. La urma am pus treptat faina. Am obtinut un aluat omogen, nu foarte tare, pe care l-am dat ptr 1 ora la frigider.
Dupa ce aluatul s-a intarit bine, am pus aluatul pe masa infainata, si am format bastonase de cca 8 cm, carora le-am dat forma de potcoava. Cu o pensula am udat o tava cu apa, am tapetat cu hartie de copt, si fara a mai unge hartia, am pus bastonasele in tava. Am dat  la cuptor ptr 12-15 minute la 190 grade C.
Cand le-am scos din cuptor, le-am tavalit imediat prin zahar pudra si le-am asezat in cutii de tabla.

Cornuri cu vanilie recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cornulete cornulete vanilie retete vanilie retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1902 viz    0 com
1117 viz    0 com
1103 viz    0 com
1071 viz    0 com
1158 viz    0 com
1850 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030285 (s)