News Flash:

Cornulete cu sunca, branza si carnati

25 Martie 2011
4720 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
cornulete cu sunca
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: Un pachet aluat foitaj, 8 felii de sunca afumata, 2 carnati afumati taiati fasii, cateva feliute de branza, un galbenus batut cu o lingura de lapte, 100 gr samburi de floarea soarelui (mac, susan etc.). Mod de preparare:
1. Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, il intinzi un pic,apoi il tai fasii late de 2-3cm. Eu le-am impartit si cu o parte din ele am imbracat cate o bucatica de branza invelita-n sunca, iar cu restul bucatile de carnati. 2. Ungi cornuletele cu galbenusul batut cu o lingura de lapte si pe deasupra presari samburi de floarea soarelui. 3. Dai la cuptor la foc mediu timp de 20-25 min. Cornuletele sunt bune atat calde cat si reci. Am facut si cateva placintele umplute cu un piure dintr- un ou fiert, putina branza si bucatele de carnat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sunca carnati branza aluat mac galbenus floarea soarelui lasagna
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Luminita  | #1133
Poza e luata de pe pagina mea de facebook fara acordul meu,iar reteta e gresita!Va rog sa stergeti postarea rapid,altfel o sa existe consecinte nu prea placute pt dvs!Multumesc anticipat!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019341 (s)