News Flash:

Cornulete cu sunca, branza si carnati

25 Martie 2011
4028 Vizualizari | 1 Comentarii
cornulete cu sunca
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:

Un pachet aluat foitaj, 8 felii de sunca afumata, 2 carnati afumati taiati fasii, cateva feliute de branza, un galbenus batut cu o lingura de lapte, 100 gr samburi de floarea soarelui (mac, susan etc.).

Mod de preparare:
1. Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, il intinzi un pic,apoi il tai fasii late de 2-3cm. Eu le-am impartit si cu o parte din ele am imbracat cate o bucatica de branza invelita-n sunca, iar cu restul bucatile de carnati.
2. Ungi cornuletele cu galbenusul batut cu o lingura de lapte si pe deasupra presari samburi de floarea soarelui.
3. Dai la cuptor la foc mediu timp de 20-25 min. Cornuletele sunt bune atat calde cat si reci. Am facut si cateva placintele umplute cu un piure dintr- un ou fiert, putina branza si bucatele de carnat.

sunca carnati branza aluat mac galbenus floarea soarelui lasagna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Luminita  | #1133
Poza e luata de pe pagina mea de facebook fara acordul meu,iar reteta e gresita!Va rog sa stergeti postarea rapid,altfel o sa existe consecinte nu prea placute pt dvs!Multumesc anticipat!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 25 queries | Mysql time :0.012153 (s)

loading...