News Flash:

Cornulete cu rahat si zahar pudra

15 August 2013
4219 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg faina
2 cani de ulei
1 cana apa
300 gr rahat
1 lingura zahar
1 plic drojdie uscata
un praf de sare
zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

Se amesteca drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta. Se adauga uleiul si faina si se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa la dospit 30 de minute, intr-un loc cald. Se intinde o foaie subtire, din care se taie dreptunghiuri, fie triunghiuri. Se asaza pe fiecare triunghi cate o bucata de rahat si se ruleaza. Se coc la poc potrivit in tava tapetata cu hartie de copt, pana se rumenesc usor.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina apa drojdie uscata zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024562 (s)