News Flash:

Cornulete cu Nutella - reteta pentru Craciun

13 Noiembrie 2015
12764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 aluat foietaj
100 gr Nutella
1 galbenus de ou amestecat cu 1 lingurita de lapte
50 gr zahar brun

Mod de preparare cornulete cu ciocolata:

1. Intinde foaia de aluat pe masa.
2. Tai-o in fasii mai inguste, cu ajutorul unui cutit foarte ascutit.
3. Pune pe fiecare, in capatul mai lat, cate o lingurita de Nutella.
4. Ruleaza de aceste cornulete cu Nutella dinspre margine spre centru.
5. Unge fiecare cornulet cu galbenus si pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
6. Presara zahar peste cornulete.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 12-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cornulete nutella reteta cornulete cornulete ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015099 (s)