News Flash:

Cornulete cu nuca

19 Mai 2016
3056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr faina de grau
180 gr untura
2 oua
12 gr praf de copt
2 linguri zahar pudra
4 linguri de lapte

Pentru umplutura:
200 gr nuci tocate
100 gr zahar pudra
100 ml de lapte
1 ou

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 160 de grade Celsius.
2. Amesteca toate ingredientele pentru aluat intr-un lighean mai mare. Omogenizeaza. Trebuie sa obtii un aluat mai elastic.
3. Trece cu sucitorul pe aluat, ca sa obtii o foaie mai subtire.
4. Decupeaza cercuri folosind o forma sau un pahar.
5. Amesteca ingredientele pentru umplutura, cu exceptia oului.
6. Pune cate 1 lingura de umplutura in marginea fiecarui cerc decupat si ruleaza.
7. Pune cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unge-le cu oul batut.
8. Baga tava in cupotor pentru vreo 20-25 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cornulete nuca reteta cornulete aluat cornulete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024824 (s)