News Flash:

Cornulete cu migdale si martipan

8 Noiembrie 2013
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

280 g de martipan, maruntit in bucati de 2-3 cm
110 g migdale, fin macinate
2 linguri zahar granulat
1 albus de ou, mare
1 lingurita si jumatate extract natural de migdale
200 g de migdale feliate
110 g ciocolata amaruie, taiata fin

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade si tapeteaza o tava unsa cu hartie de copt si unt. Intr-un bol, amesteca bine martipanul, migdalele macinate si zaharul. Dupa ce compozitia devine mai tare, adauga oul si extractul de migdale.

Dupa ce ai zdrobit migdalele feliate intr-o farfurie mai adanca, separa aluatul in 12 parti egale. Apoi, la mijlocul fiecareia presara migdale si ruleaza-le in forma de cornulete. Da tava la cuptor timp de 15 minute.

Separat, topeste ciocolata si scufunda apoi capetele cornuletelor in ea. Serveste cornuletele cu migdale invelite in ciocolata la temperatura camerei, alaturi de un pahar cu lapte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1828 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030114 (s)