News Flash:

Cornulete cu marmelada

22 Aprilie 2011
2706 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornulete cu marmelada
Ingrediente: 300 g faina 150 g unt untura sau margarina 1 ou intreg si un galbenus 1 praf vanilie putin praf de copt 1 lingura apa 100 g zahar, din care o lingura se pune la coca, iar in rest se tavalesc cornuletele, dupa ce s-au copt; marmelada. Mod de preparare: Totul se framanta bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umplu cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3789 viz    0 com
3968 viz    0 com
1628 viz    0 com
1287 viz    0 com
7684 viz    0 com
5669 viz    0 com
1194 viz    0 com
2150 viz    0 com
3203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014151 (s)