News Flash:

Cornulete cu marmelada

22 Aprilie 2011
2879 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornulete cu marmelada
Ingrediente: 300 g faina 150 g unt untura sau margarina 1 ou intreg si un galbenus 1 praf vanilie putin praf de copt 1 lingura apa 100 g zahar, din care o lingura se pune la coca, iar in rest se tavalesc cornuletele, dupa ce s-au copt; marmelada. Mod de preparare: Totul se framanta bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umplu cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3925 viz    0 com
4092 viz    0 com
1831 viz    0 com
1390 viz    0 com
7997 viz    0 com
5789 viz    0 com
1299 viz    0 com
2268 viz    0 com
3323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013779 (s)