News Flash:

Cornulete cu marmelada

22 Aprilie 2011
2602 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornulete cu marmelada
Ingrediente: 300 g faina 150 g unt untura sau margarina 1 ou intreg si un galbenus 1 praf vanilie putin praf de copt 1 lingura apa 100 g zahar, din care o lingura se pune la coca, iar in rest se tavalesc cornuletele, dupa ce s-au copt; marmelada. Mod de preparare: Totul se framanta bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umplu cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3615 viz    0 com
3831 viz    0 com
1468 viz    0 com
1182 viz    0 com
7369 viz    0 com
5536 viz    0 com
1080 viz    0 com
2013 viz    0 com
3110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012466 (s)