News Flash:

Cornulete cu margarina. Cum le facea bunica

23 Iunie 2016
1942 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
1 pachet margarina
250 gr faina de grau
1 plic de zahar vanilinat
50 gr zahar
cateva nuci tocate

Pentru decor:
10 gr zahar pudra

Mod de preparare:

1. Pune faina si margarina in bolul mixerului si amesteca bine.
2. Pune restul ingredientelor de la aluat. Omogenizeaza bine.
3. Ia cate o bucatica din aluat si ruleaza-l pe masa. Da-i forma pe care o doresti.
4. Pune cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 25-35 de minute.
Serveste cornutele cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cornulete margarina reteta cornulete aluat cornulete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018899 (s)