News Flash:

Cornulete cu gem si nuca

23 Octombrie 2013
2996 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr unt
1 ou
200 gr zahar
zahar vanilat
200 gr smantana
1 praf de copt
1 lingura otet
aprox. 500 gr faina

Pentru umplut:
gem de caise
nuca macinata
putina scortisoara
zahar
zahar pudra

Mod de preparare:


Se prepara coca si sa framanta pana cand nu se mai lipeste. Se fac triunghiuri si in mijloc se pune umplutura. Se introduc in cuptorul preincalzit. Se scot se lasa un pic la racit, se pudreaza cu zahar.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1730 viz    0 com
2088 viz    0 com
2337 viz    0 com
15377 viz    0 com
5076 viz    0 com
6168 viz    0 com
1105 viz    0 com
1957 viz    0 com
1463 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024310 (s)