News Flash:

Cornulete cu gem si nuca

23 Octombrie 2013
2898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr unt
1 ou
200 gr zahar
zahar vanilat
200 gr smantana
1 praf de copt
1 lingura otet
aprox. 500 gr faina

Pentru umplut:
gem de caise
nuca macinata
putina scortisoara
zahar
zahar pudra

Mod de preparare:


Se prepara coca si sa framanta pana cand nu se mai lipeste. Se fac triunghiuri si in mijloc se pune umplutura. Se introduc in cuptorul preincalzit. Se scot se lasa un pic la racit, se pudreaza cu zahar.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1672 viz    0 com
2054 viz    0 com
2287 viz    0 com
15325 viz    0 com
5009 viz    0 com
6113 viz    0 com
1071 viz    0 com
1911 viz    0 com
1401 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031777 (s)