News Flash:

Cornulete cu branza si rahat

20 Iunie 2014
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 de grame de branza de vaci, foarte proaspata si foarte bine scursa
3 galbenusuri
3 linguri de smantana grasa
o lingura de zahar pudra
o lingurita de praf de copt
o lingura otet veritabil din vin
coaja de la o lamaie
500-600 de grame de faina (se pune treptat si depinde de faina si de consistenta celorlalte ingrediente)
rahat aromat de foarte buna calitate

Mod de preparare:

Incepe prin a bate foarte bine, cu mixerul, branza de vaci. Adauga coaja de lamaie si zaharul pudra si omogenizeaza pana rezulta o crema fina. Adauga smantana si dupa ce este complet incorporata in creama de branza adauga si galbenusurile, toate de odata si amesteca bine.
Pune praful de copt dizolvat in otet si amesteca. Adauga faina treptat si formeaza un aluat care trebuie sa fie, la final, moale, modelabil care sa nu se lipeasca deloc de maini. Taie rahatul in fasiute. Intinde o foaie de aluat de cel mult un centimetru grosime, tai-o in patrate sau triunghiuri, aseaza o bucatia de rahat si ruleaza.
Se coc pe o foaie de copt circa 30 de minute in cuptorul bine incins, la fos mic. Cand sunt gata se pudraza cu zahar vanilat.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cornulete cornulete rahat retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022784 (s)