News Flash:

Cornete umplute cu crema de ciocolata

4 Martie 2016
4268 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru mini rulouri:
cca 260 gr faina
1 lingura zahar fin
1 lingurita cacao
cca 40 gr margarina
1 lingura vin Marsala
1 albus
zahar pudra
sare
ulei vegetal

Pentru umplutura:
450 gr branza ricotta
1/2 lingurita esenta de vanilie
cca 140 gr zahar fin
cca 60 gr ciocolata neagra razuita

Mod de preparare:

1. Mixeaza faina cu margarina, zaharul, cacaoa, sarea si vinul Marsala. Daca mai trebuie, pune putina apa (va face compozitia mai pufoasa).
2. Inveleste compozitia in folie alimentara si bag-o in frigider pentru vreo jumatate de ora.
3. Scoate-l apoi, intinde-l pe masa folosind un sucitor si decupeaza din el bucatele in forma ovala.
4. Bucatelele decupate impatureste-le (trece parte peste parte), ca sa obtii un fel de cornet, dar fara sa sigilezi capetele.
5. Pune-le la prajit in ulei incins, apoi scoate-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
6. Mixeaza branza ricotta cu zaharul, esenta de vanilie si ciocolata neagra.
7. Umple cornetele cu aceasta compozitie si serveste-le cu putin zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cornete umplute cannoli reteta cornete ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1897 viz    0 com
2160 viz    0 com
2893 viz    0 com
3902 viz    0 com
5411 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019742 (s)