News Flash:

Cornbread - Paine cu malai

18 Mai 2011
1994 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornbread Paine cu malai
Ingrediente: 3/4 cup faina de malai 1 1/4 cup lapte 1 cup faina 1/3 cup zahar 3 lingurite praf de copt 1 lingurita sare 1 ou 1/4 cup ulei optional: bacon prajit, branza cheddar, ardei iute Mod de preparare: Da drumul la cuptor. Amesteca malaiul cu laptele si lasa-l sa stea la temperatura camerei cam 10-15 minute ca sa se inmoaie. Adauga faina, sarea, praful de copt si zaharul la malai. Bate oul si adauga-l si pe el. Acuma poti adauga si uleiul. Se da la cuptor cam 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte caju
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4091 viz    0 com
1323 viz    0 com
1236 viz    0 com
997 viz    0 com
3234 viz    0 com
2238 viz    0 com
2103 viz    0 com
1999 viz    0 com
1140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012766 (s)