News Flash:

Cordon Bleu simplu de facut

18 Decembrie 2014
7488 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 buc. piept de pui fara os
cca 100 gr paine uscata faramitata
12 felii subtiri de suca
felii de branza elvetiana
1 ou crud
4 lingurite de unt moale
1/4 lingurita sare
2 lingurite paprika (optional)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Amesteca untul cu sarea. Greseaza cate o bucata de piept de pui cu untul mixat apoi presara paprika, acopera-le cu cate o felie de sunca, una de branza si ruleaza-le dintr-un capat intr-altul. Ca sa nu-si schimbe forma, infige in ele o scobitoare.
Dupa ce ai terminat, mixeaza restul de unt cu ou. Pune rulourile intr-o tava gresata, unge-le cu ou, presara firimiturile si baga-le in cuptor pentru 25 de minute
Daca ti se pare ca nu sunt gata dupa 25 de minute, acopera tava cu o folie de aluminiu, da temperatura la minim si mai tine rulourile in cuptor pana trec testul cu scobitoarea.
Cordon Bleu se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cordon bleu garnituri antreuri aperitive retete revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013283 (s)