News Flash:

Cordon Bleu cu branza elvetiana

1 Iulie 2016
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
4 felii de sunca
230 gr faina alba
1 lingurita sare kosher
1 lingurita piper negru
2 oua mari, batute bine
230 gr fulgi de porumb
85 gr branza elvetiana, data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Taie pieptul de pui sub forma de buzunaras.
3. Baga in buzunaras o felie de sunca si putina branza data pe razatoare.
4. Inveleste fiecare piept de pui in cate o folie, apoi apasa usor pe el.
5. Amesteca faina, sarea, piperul, ouale batute si fulgii de porumb.
6. Scoate pieptul de pui din folie, da-l prin mixul pregatit, dupa care pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
7. Baga tava in cuptor pentru 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cordon bleu retete aperitiv retete pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013811 (s)