News Flash:

Cordon Bleu

1 Iulie 2011
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Cordon Bleu
Ingrediente: 4 buc. piept de pui cascaval afumat sunca de pui afumata ulei sare piper boia 3 oua faina pesmet Mod de preparare: Se taie bucatile de piept de pui in felii ca de snitele, se bat, apoi se pune o feliuta de cascaval si una -doua de sunca si se ruleaza. Se da prin faina alba, prin oua unde s-a pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie ulei si, cand e incins, se pun la prajit la foc mic, se prajesc pe o parte si pe cealalta. Se scot pe un servetel de masa ca sa absorba uleiul. Se serveste cald. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-de-mancare.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive nuci pecan malai grisat piper pesmet oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    0 com
2923 viz    0 com
2942 viz    0 com
966 viz    0 com
1681 viz    0 com
1050 viz    0 com
2229 viz    0 com
1356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2022 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019724 (s)