News Flash:

Corail

17 Iunie 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Corail
Ingrediente: 3 cl rachiu de pere Vilmos 3 cl lichior din fructe de Passiflora 4 cl suc de ananas o felie de kiwi bucati de zmeura pentru crusta de zahar: sirop de menta si zahar Mod de preparare: Cufundam gura unui pahar de cocktail mai intai in sirop de menta si apoi in zahar. Mixam bine ingredientele cu gheata in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar. Decoram cu o felie de kiwi si cu zmeura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu mirabella licor 43 kiwi gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
984 viz    0 com
916 viz    0 com
1151 viz    0 com
1169 viz    0 com
1173 viz    0 com
935 viz    0 com
1188 viz    0 com
921 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018350 (s)