News Flash:

Corail

17 Iunie 2011
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Corail
Ingrediente: 3 cl rachiu de pere Vilmos 3 cl lichior din fructe de Passiflora 4 cl suc de ananas o felie de kiwi bucati de zmeura pentru crusta de zahar: sirop de menta si zahar Mod de preparare: Cufundam gura unui pahar de cocktail mai intai in sirop de menta si apoi in zahar. Mixam bine ingredientele cu gheata in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar. Decoram cu o felie de kiwi si cu zmeura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rachiu mirabella licor 43 kiwi gheata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1004 viz    0 com
960 viz    0 com
885 viz    0 com
1086 viz    0 com
1120 viz    0 com
1123 viz    0 com
899 viz    0 com
1147 viz    0 com
862 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013243 (s)