News Flash:

Copanele marinate la cuptor

8 Aprilie 2016
1892 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 1 kg copanele pui, cu tot cu piele

Pentru marinata:
100 ml zeama de lamaie
3 lingurite coaja rasa de lime
50 ml ulei de masline
4 linguri coriandru proaspat, tocat marunt
2 ardei iuti, tocati fin
4 catei de usturoi
1 lingura miere de albine
2 linguri sare
1 lingurita chili pudra

Mod de preparare:

1. Spala carnea bine, indeparteaza oasele si usuca folosind niste prosoape de bucatarie.
2. Amesteca toate ingredientele pentru marinata intr-un bol, pune carnea in el, acopera si baga in frigider pentru vreo 2 ore.
3. Incinge grillul si unge-l cu putin ulei.
4. Pune carnea pe grill si unge-o usor cu marinata din bol. Rumeneste-o pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

copanele marinate friptura pui reteta friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021445 (s)