News Flash:

Copanele la cuptor cu sos picant

5 Aprilie 2016
2009 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva copanele

Pentru marinata:
o bucatica de ghimbir, curatata si taiata marunt
1 catel de usturoi, curatat si tocat
3 linguri sos Hoisin
1/2 lingura sos chili (optional)
1/2 lingura sos de soia
1/2 lingura miere sau zahar
1/2 lingura apa

Mod de preparare:

1. Amesteca toate ingredientele pentru marinata.
2. Pune copanelele in marinata, acopera si baga in frigider pentru cel putin o ora. Indicat ar fi sa stea asa peste noapte.
3. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
4. Aranjeaza carnea intr-o tava de copt, picura putin ulei peste ele si baga in cuptor pentru vreo 35-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

copanele cuptor sos picant sos friptura sos iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015793 (s)