News Flash:

Copanele la cuptor cu portocala si lamaie

14 Februarie 2014
1529 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 50 ml ulei de masline
4 catei de usturoi tocati
2 linguri de zahar
2 lamai intregi (una stoarsa de zeama, alta feliata)
2 portocale intregi (una stoarsa de zeama, alta feliata)
1 lingura mix de contimente italian
1/2 lingurita paprika
1/4 lingurita fulgi de ardei iute pisati
 1 lingurita pudra de ceapa
 sare kosher
 piper negru proaspat
 copanele de pui
 1 ceapa medie, feliata fin
 1 lingurita cimbru uscat sau tocat
 1 lingurita rozmarin uscat sau proaspat tocat
 ierburi aromate pentru decor (rozmari, cimbru, patrunjel - optional)
 
 Mod de preparare:

 
Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca zaharul cu ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, zeama de portocale, mixul italian, paprila, pudra de ceapa, piper, sare si fulgi de ardei iute.
Pune copanelele de pui intr-o tava de copt, cu pielea in sus. Toara peste toate din mixul cu ulei de masline. Aranjeaza feliile de portocala, lamaie si ceapa de jur imprejurul lor, apoi presara din abundenta rozmarin, cimbru, piper si sare.
Da la cuptor pentru o ora, neacoperite. Optional, inainte de servire, poti pune deasupra si ierburile aromate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne copanele cuptor copanele portocale copanele lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1935 viz    0 com
1323 viz    0 com
1096 viz    0 com
1140 viz    0 com
1972 viz    0 com
1542 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020421 (s)