News Flash:

Copanele la cuptor cu iaurt si condimente

25 Ianuarie 2013
3623 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui fara piele
150 ml iaurt
1 lingurita chimion macinat
1 lingurita pudra de chilli
1 lingurita coriandru uscat
2 lingurite turmeric
piper
sare

Mod de preparare:

Cresteaza fiecare copan de pui de cateva ori. Amesteca iaurtul si condimentele intr-un bol si pune carnea de pui in acest amestec, astfel incat sa fie acoperita de iaurt. Lasa totul in frigider timp de o jumatate de ora.

Scoate copanele de pui din marinada, scutura-le de iaurtul in exces si pune-le intr-o tava pe o hartie de copt. Da-le la cuptor timp de 30 de minute la 200C. Le poti frige si pe gratar, afara, 20-25 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt chimion macinat coriandru uscat turmeric piper sare bol marinada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2308 viz    0 com
6190 viz    0 com
2736 viz    0 com
2170 viz    0 com
2249 viz    0 com
1901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019979 (s)