News Flash:

Copanele de pui la gratar, cu cartofi copti

31 Iulie 2012
2092 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui fara piele
100 g branza feta
sucul de la 2 lamai
1 lingura verdeata proaspata (busuioc, oregano, rozmarin)
2 catei de usturoi zdrobiti
100 ml ulei de masline
cartofi copti pentru servire

Mod de preparare:

Mai intai se incinge gratarul. Branza, sucul de lamaie, verdeata, usturoiul si uleiul de masline se amesteca intr-un castron, se trec copanelele prin compozitie, apoi se pun pe gratarul incins pentru 20 de minute, din cand in cand intorcandu-le pentru a nu se rumeni prea tare. Se servesc cu salata si cartofi copti in staniol.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta verdeata busuioc oregano rozmarin usturoi cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019671 (s)