News Flash:

Copanele de pui cu usturoi si sos

20 Ianuarie 2015
3268 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

putina sare
amestec "5 condimente"
1 lingurita ulei de susan
putin piper alb
1 lingura miere de albine
cca 600 gr copanele de pui
putin ghimbir curatat si tocat marunt
5 catei de usturoi, curatati si tocati
1 lingura jumatate de sos de soia
1/2 lingura sos de stridii

Mod de preparare:

Mai intai clateste carnea sub un jet de apa, apoi indeparteaza excesul de lichid cu ajutorul catorva prosoape absorbante de bucatarie. Unge usor carnea cu ghimbir si usturoi, apoi pune-o intr-o punga, adauga restul ingredientelor si omogenizeaza. Tine-o asa, in amestec, in jur de 30 de minute.
Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pune carnea intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o la cuptor pentru 20-25 de minute sau pana cand s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fripturi retete carne copanele cuptor retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014170 (s)