News Flash:

Copanele de pui cu sos

5 Iulie 2012
3528 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui
1 catel de usturoi zdrobit
100 g marmelada de portocale
60 ml supa de pui
ulei de masline
2 lingurite mustar
fasole verde pentru servire

Mod de preparare:

Mustarul, supa, marmela si usturoiul se amesteca intr-un vas de ceramica, apoi se pun copanelele in acesta, se acopera cu un capac si se lasa in frigider peste noapte. A doua zi se incingem cuptorul la 220 grade, se tapeteaza cu hartie de copt o tava si se pun in ea copanelele, fara sosul marinat. Se da la cuptor tava timp de 30 de minute (ungem ocazional copanelele cu sos). Se servesc cu fasole verde fiarta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi mustar fasole verde capac tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1291 viz    0 com
1942 viz    0 com
1594 viz    0 com
1945 viz    0 com
1415 viz    0 com
1965 viz    0 com
2461 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013193 (s)