News Flash:

Copanele de pui cu praz la cuptor

7 Septembrie 2012
2917 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

foi de placinta
850 g copanele superioare de pui taiate bucatele
30 g unt
1 praz taiat rondele
un buchet de sparanghel tocat
250 g mazare si boabe de porumb
50 g oregano
1 ou

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 190 grade. se topeste untul intr-o oala si se pune prazul la calit 3 minute. Se adauga puiul si se prajeste pana prinde o culoare usor maronie. Adaugam apoi si mazarea cu porumbul si oregano. Dupa un  minut, transferam amestecul intr-un vas de iena. Se ung marginile cu ou. Se intind foile de placinta (incalzite) peste carnita. Taiem surplusul. Ungem cu ou foile de placinta, taiem cu un cutit foile in 4 locuri. Bagam vasul de iena la cuptor timp de 40 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt praz sparanghel oregano oala cutit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014308 (s)