News Flash:

Copanele cu sos la cuptor

16 Iulie 2012
2513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 copanele de pui
450 g cartofi taiati cubulete
2 linguri ulei de masline
1 lingura mustar Dijon
1 lingura miere de albine
sucul de la o portocala
450 g cartofi dulci taiati cubulete
100 g spanac

Mod de preparare:


Mai intai incingem cuptorul la 240 grade, apoi se amesteca mustarul, o lingura de ulei, miere si 2-3 linguri suc de portocala intr-un vas yena. Punem copanelele si le intoarcem in sos. Amestecam restul de ulei si cartofii si asezonam cu sare. Punem cartofii pe raftul de sus in cuptor si-i lasam la cipt timp de 20 de minute. Punem puiul pe raftul de jos si il lasam timp de 20 de minute. La jumatatea timpului de copt schimbam rafturile. Servim copanelele cu cartofi copti si spanac.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mustar dijon cartofi dulci spanac vas yena cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3543 viz    0 com
1402 viz    0 com
2055 viz    0 com
3547 viz    0 com
1308 viz    0 com
1956 viz    0 com
1607 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012326 (s)