News Flash:

Copanele cu sos de soia

21 Iunie 2012
1720 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 copanele de pui
1 lingura sos de soia
75 g faina
1 ou
2 lingurite fulgi sare de mare
ulei de masline

Mod de preparare:

Se tapeteaza cu hartie de copt o tava si se incinge cuptorul la 220 grade. Apoi se amesteca sosul de soia cu oul si sarea, se trec copanelele prin mix, apoi prin faina. La final se pun tava, se stropesc cu ulei si se baga in cuptor pentru o jumatate de ora (timp in care le intoarcem o data). Se pot servi cu salata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina tava cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1639 viz    0 com
5681 viz    0 com
2582 viz    0 com
2607 viz    0 com
3677 viz    0 com
2261 viz    0 com
6072 viz    0 com
5217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012988 (s)