News Flash:

Copanele cu sos de soia

21 Iunie 2012
1666 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 copanele de pui
1 lingura sos de soia
75 g faina
1 ou
2 lingurite fulgi sare de mare
ulei de masline

Mod de preparare:

Se tapeteaza cu hartie de copt o tava si se incinge cuptorul la 220 grade. Apoi se amesteca sosul de soia cu oul si sarea, se trec copanelele prin mix, apoi prin faina. La final se pun tava, se stropesc cu ulei si se baga in cuptor pentru o jumatate de ora (timp in care le intoarcem o data). Se pot servi cu salata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina tava cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1583 viz    0 com
5636 viz    0 com
2457 viz    0 com
2562 viz    0 com
3623 viz    0 com
2180 viz    0 com
5994 viz    0 com
5098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018913 (s)