News Flash:

Copanele cu sos de prune

14 Mai 2012
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Copanele cu sos de prune
Ingrediente:

8 copanele de pui
185 ml sos de prune (gem de prune)
1 lingurita ghimbir
2 lingurite sos de soia

Mod de preparare:

Prima data incingem la 220 de grade cuptorul, apoi tapetam cu hartie de copt o tava. Intr-un bol amestecam gemul de prune cu sosul de soia si dam copanelele prin sos. Dupa aceea le punem in tava, presaram ghimbir si dam la cuptor pentru 25 de minute maxim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir bol cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018741 (s)