News Flash:

Copanele cu salata

26 Iulie 2012
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

8 copanele de pui
2 lamai
2 linguri cascaval dat prin razatoare
2 cepe rosii
3 catei de usturoi zdrobiti
2 dovlecei taiati feliute
salata verde
2 linguri patrunjel
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge la 200 de grade cuptorul, apoi se dau pe razatoare lamaile si se storc de suc. Se pune coaja intr-un vas yena, impreuna cu copanelele, sucul, uleiul, ceapa si usturoiul si se amesteca. Se acopera cu o folie vasul si se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Dupa aceea se ia folia, se intoarce puiul si se mai lasa un sfert de ora in cuptor.
Intre timp se pregateste o salata din patrunjel, dovlecel, cascaval si salata verde. Copanelele se servesc cu aceasta salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamai cascaval cepe rosii usturoi salata verde patrunjel vas yena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4793 viz    0 com
5757 viz    0 com
1332 viz    0 com
2896 viz    0 com
2638 viz    0 com
3664 viz    0 com
1520 viz    0 com
2225 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013207 (s)