News Flash:

Copanele cu salata

26 Iulie 2012
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui
2 lamai
2 linguri cascaval dat prin razatoare
2 cepe rosii
3 catei de usturoi zdrobiti
2 dovlecei taiati feliute
salata verde
2 linguri patrunjel
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge la 200 de grade cuptorul, apoi se dau pe razatoare lamaile si se storc de suc. Se pune coaja intr-un vas yena, impreuna cu copanelele, sucul, uleiul, ceapa si usturoiul si se amesteca. Se acopera cu o folie vasul si se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Dupa aceea se ia folia, se intoarce puiul si se mai lasa un sfert de ora in cuptor.
Intre timp se pregateste o salata din patrunjel, dovlecel, cascaval si salata verde. Copanelele se servesc cu aceasta salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamai cascaval cepe rosii usturoi salata verde patrunjel vas yena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4506 viz    0 com
5615 viz    0 com
1226 viz    0 com
2791 viz    0 com
2488 viz    0 com
3525 viz    0 com
1374 viz    0 com
2029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019533 (s)