News Flash:

Copanele cu marmelada de mango

11 Iulie 2012
1692 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui
3 linguri marmelada de mango
1 lingura ulei de masline

Pentru salata:

4 piersici taiate cubulete
2 linguri menta tocata
1 ardei rosu tocat
2 cepe verzi tocate
sucul de la o jumatate de lamaie
2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 220 grade si se tapeteaza cu hartie de copt o tava. Apoi se unge cu marmelada si ulei copanelele, se potriveste de sare, se pun in tava si se baga in cuptor pentru o jumatate de ora.
Salata: intr-un bol punem toate ingredientele si asezonam cu sare. Amestecam salata si servim cu fripturica de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici menta ardei rosu cepe verzi salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3303 viz    0 com
5854 viz    0 com
1625 viz    0 com
3181 viz    0 com
2549 viz    0 com
1310 viz    0 com
1917 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019721 (s)