News Flash:

Copanele cu cartofi si branza

28 Martie 2014
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sucul de la 2 lamai
100 g branza feta
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura verdeata proaspata (busuioc, oregano, rozmarin)
100 ml ulei de masline
8 copanele de pui fara piele
cartofi copti pentru servire

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam sucul de lamaie, branza, usturoiul, verdeata si uleiul de masline. Trecem copanele de pui prin amestecul obtinut. Incingem gratarul. Punem copanelele pe gratar timp de 20 de minute (intorcandu-le des). Se servesc cu cartofi copti in staniol si salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cane retete copanele copanele cartofi cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013262 (s)