News Flash:

Copanele cu cartofi prajiti

9 Ianuarie 2014
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 copanele
2 linguri cu miere
1 linurita seminte de mustar
2 linguri ulei de masiline
1 lingurita de sare
1 lingurita de piper
2 foi de dafin
2 cm de ghimbir
cimbru
2 catei de usturoi
1 pahar de vin

Mod de preparare:

Carnea se spala si se sterge cu un prosop. Foile de dafin, usturoiul, ghimbirul se piseaza cu pisatorul de usturoi. Se amesteca toate ingredintele dupa care adaugam paharul de vin si se omogenizeaza, adaugam carnea, acoperim si dam la frigider cca 2 ore. Asezam carnea in tava si dam la cuptor pana se rumensc frumos. Am adaugat peste carne amestecul de condimente in care a stat carnea.
Se pot servi cu cartofi prajiti si mujdei.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013072 (s)