News Flash:

Copanele cu cartofi copti

10 Iulie 2012
1396 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 copanele de pui
4 cartofi taiati in sferturi
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita boia de ardei dulce
3 lingurite rozmarin
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingurita sare de mare
3 linguri ulei de masline
125 ml supa de pui

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 220 grade, iar cartofii si copanelele se pun intr-un singur strat. Intr-o craticioara incalzim la foc mediu timp de 2 minute supa cu pasta de tomate si apoi o lasam sa se raceasca. Intr-un bol amestecam rozmarinul cu boia si sare si apoi presaram amestecul peste copanele si cartofi. Turnam sosul rosu in oala si stropim cu ulei de masline. Bagam oala la cuptor timp de 1 ora si 15 minute. Se pot servi cu legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rozmarin usturoi cuptorul bol oala cuptor legume fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2047 viz    0 com
3544 viz    0 com
1306 viz    0 com
1955 viz    0 com
1602 viz    0 com
1960 viz    0 com
1426 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013665 (s)