News Flash:

Copanele cu busuioc si sparanghel

26 Noiembrie 2012
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri de busuioc
6 copanele de pui
1 lingura ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
4 cepe verzi tocate
2 legaturi de sparanghel taiate pe jumatate pe lungime
1 ardei rosu taiat fasii
1 morcov taiat betisoare
1 lingurita vegeta

Mod de preparare:


Trecem puiul prin busuioc si ulei. Incingem un gratar si punem puiul la copt pe toate partile. Incingem uleiul intr-o tigaie adanca si punem ceapa la calit cu usturoiul timp de un minut. Adaugam legumele si supa si amestecam timp de un minut. Adaugam vegeta si 80 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba. Servim legumele fierte cu puiul facut pe gratar.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc usturoi cepe verzi sparanghel ardei rosu morcov vegeta gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3756 viz    0 com
1516 viz    0 com
1652 viz    0 com
2982 viz    0 com
8945 viz    0 com
2029 viz    0 com
2049 viz    0 com
3011 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018019 (s)