News Flash:

Copanele cu branza si naut la cuptor

13 Iunie 2012
2823 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g branza feta
2 linguri faina
8 copanele
300 g naut din conserva
1 ceapa tocata marunt
800 g rosii in bulion
125 ml supa de pui
4 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingurita zahar
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Mai intai trebuie incins cuptorul la 180 grade, apoi amestecam faina si sarea si dam prin compozitie pulpele de pui. Punem copanele la rumenit timp de 5-6 minute, apoi le transferam intr-o tava unsa. Punem peste copanele nautul. Incingem uleiul ramas si punem ceapa cu usturoiul la calit timp de 5 minute. Adaugam rosiile, supa, zaharul si sare si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba, amestecand ocazional, timp de 10 minute. Turnam sosul peste pui, acoperim tava cu folie si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Indepartam apoi folia si presaram branza feta.Se da iarasi la cuptor, fara folie, timp de 10 minute. Presaram patrunjel. Se poate servi cu cuscus.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta faina copanele ceapa usturoi zahar patrunjel tava folie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2743 viz    0 com
1454 viz    0 com
1595 viz    0 com
2394 viz    0 com
3773 viz    0 com
1562 viz    0 com
1367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019013 (s)