News Flash:

Copanele cu bere la cuptor

15 Februarie 2013
2649 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg copanele de pui
300 ml bere neagra
100 gr stafide galbene
sare
piper
oregano
cimbru

Mod de preparare:


Crestam copanelele si le condimentam cu sare, piper, cimbru si oregano. Le asezam in tava si presaram deasupra stafidele. Turnam berea neagra deasupra. Dam la cuptor la foc mic si le lasam pana ce berea capata consistenta unui sos si se rumenesc frumos copanelele. Le intoarcem si pe partea cealalta 5 minute sa se rumeneasca apoi le scoatem si servim.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bere neagra stafide galbene sare piper oregano cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026136 (s)