News Flash:

Copane de pui a la Maryland

12 Mai 2011
3016 Vizualizari | 0 Comentarii
Copane de pui a la Maryland
Ingrediente: 6 copane de pui 6 cartofi 2 linguri boia 2 linguri faina 4 linguri pesmet 1 ou sare ulei pentru prajit Mod de preparare: Intr-o farfurie adanca se bate oul cu un varf de cutit de sare. In alta farfurie, se amesteca faina cu boiaua si se dau prin ea copanele de pui. Se scutura putin, se inmoaie in oul batut si apoi se ruleaza in pesmet, pentru ca acesta sa le acopere pe toate partile. Se incinge uleiul (la 150 grade C) si se prajesc usor copanele, timp de 10 minute, pana se rumenesc frumos. Se lasa sa se scurga, se pun intr-un castron si se acopera cu un capac ca sa ramana calde. Se-ncinge uleiul din tigaie la 180C si se rumenesc in el, circa 5 minute, cartofii curatati, spalati si taiati in patru. Se scot din tigaie, se scurg si se asaza pe un platou impreuna cu copanele. Se pudreaza cu putina sare extrafina si se servesc imediat, eventual cu ketchup sau cu un sos tartar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pesmet prajit pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2064 viz    0 com
1950 viz    0 com
1787 viz    0 com
978 viz    0 com
1200 viz    0 com
1197 viz    0 com
883 viz    0 com
1072 viz    0 com
1544 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019140 (s)