News Flash:

Consuma coaja rosiilor in mod regulat. In scurt timp vei vedea ce se intampla

23 Ianuarie 2017
6009 Vizualizari | 0 Comentarii
Unii nutritionisti ne recomanda sa nu mai aruncam coaja unor fructe sau legume, intrucat o mare parte din substantele benefice pentru organism se afla in ele.

Nu arunca intotdeauna cojile de rosii. Licopenul, substanta care da culoarea specifica rosiilor este un antioxidant. Cel mai important beneficiu al licopenului este ca lupta impotriva imbatranirii premature.

In coaja si in stratul lipit de coaja se afla cea mai mare cantitate de fitonutrienti din morcov, spun unii specialisti in tratamente naturale.
De asemenea, coaja de castravete reprezinta o sursa importanta de nutrienti. Aceasta este bogata in siliciu, element care ajuta la construirea de colagen, foarte important pentru rezistenta si elasticitatea pielii.

Alege numai fructe sau legume bio, fara pesticide, si spala bine cojile inainte de consum.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nutritionisti legume bio pesticide
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019612 (s)