News Flash:

Consomme de pui

28 Octombrie 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Consomme de pui
Ingrediente: 400 g carne de pui 1 ceapa 1 morcov mare 1 patrunjel telina frunze de patrunjel piper sare Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert se scoate la racit. Legumele se curata, se spala, se dau prin razatoare si se pun la fiert in apa de la carne. Dupa ce a fiert se da gustul supei cu sare si piper. Carnea racita se taie felii mai mici, se pune pe portii in farfurii, deasupra se torna supa fierbinte si se presara frunze de patrunjel tocate. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole cartofic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
1101 viz    0 com
1570 viz    0 com
1539 viz    0 com
1422 viz    0 com
1776 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020003 (s)