News Flash:

Consomme de pui

28 Octombrie 2011
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Consomme de pui
Ingrediente: 400 g carne de pui 1 ceapa 1 morcov mare 1 patrunjel telina frunze de patrunjel piper sare Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert se scoate la racit. Legumele se curata, se spala, se dau prin razatoare si se pun la fiert in apa de la carne. Dupa ce a fiert se da gustul supei cu sare si piper. Carnea racita se taie felii mai mici, se pune pe portii in farfurii, deasupra se torna supa fierbinte si se presara frunze de patrunjel tocate. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole cartofic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1138 viz    0 com
984 viz    0 com
1447 viz    0 com
1398 viz    0 com
1292 viz    0 com
1656 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017833 (s)