News Flash:

Consomme

19 August 2011
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Consomme
Ingrediente: 2 cepe 400 g telina 1 fir praz 2 morcovi 4 albusuri 5 cuburi de gheata 2 fire patrunjel proaspat 1 fir leustean 4 boabe de ienibahar 1 l supa de vita rondele de ceapa ciorii sare Mod de preparare: Legumele (mai putin 100 g telina) se curata, se taie marunt si  se amesteca intr-o oala cu albusurile, gheata, verdeturile, supa rece si mirodeniile. Amestecul se pune la fiert si se lasa la foc mic timp de 30 de minute. Supa se strecoara prin tifon. Telina pastrata se taie felii subtiri, iar din ele se decupeaza stelute cu o forma metalica. Stelutele se oparasc in apa cu sare si se repartizeaza in bolurile de servit supa. Supa se da in fiert, se potriveste de sare si se toarna in boluri. Se presara ceapa ciorii. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina apricon brandy busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2315 viz    0 com
1448 viz    0 com
1688 viz    0 com
1358 viz    0 com
1022 viz    0 com
1851 viz    0 com
841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019247 (s)