News Flash:

Conopida rumenita cu ceapa

15 Aprilie 2011
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Conopida rumenita cu ceapa
Ingrediente: 2 buc conopida 4 linguri ulei de masline 4 catei de usturoi 4 cepe albe 2 lingurite mustar de Dijon 2 lingurite sare mare piper negru, patrunjel Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune calit in ulei de masline. Usturoiul se taie marunt, ceapa alba in felii sau sferturi si se pun la calit in ulei de masline 10 minute, apoi se pun peste conopida calita. Se adauga mustarul de Dijon, sarea, piperul si se da vasul la cuptor 20 de minute pana se rumeneste bine. Se presara patrunjel proaspat tocat, cat este fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2990 viz    0 com
2418 viz    0 com
1263 viz    0 com
1271 viz    0 com
1119 viz    0 com
1415 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012308 (s)