News Flash:

Conopida pane la cuptor

1 Aprilie 2014
3486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

conopida
oua
faina
pesmet
sare

Mod de preparare:

Spalam bine conopida si apoi o desfacem buchetele. Le fierbem in apa cu sare pana se inmoaie putin ( cam 5-6 minute). Batem bine ouale cu putina sare. Strecuram conopida fiarta, o lasam sa se raceasca si o trecem prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.
 Asezam buchetelele de conopida in tava tapetata cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180g C timp de 10-15 minute pana se rumenesc frumos.
Servim cu sos de iaurt si usturoi sau cu salata.

Conopida pane la cuptor recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete conopida conopida pane conopida cuptor retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1502 viz    0 com
2093 viz    0 com
2261 viz    0 com
1543 viz    0 com
1407 viz    0 com
1546 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023059 (s)