News Flash:

Conopida pane - Aceasta reteta te va face sa renunti la carne

28 Septembrie 2016
34365 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 oua
1 kg conopida
2 linguri faina
100 gr cascaval
1 lingurita mustar (poate sa fie si picant)
2 linguri smantana sau iaurt
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
piper negru, proaspat rasnit
putina sare
ulei

Mod de preparare:

1. Desfa conopida in buchetele si spal-o bine. Pune-o apoi sa fiarba 2-3 minute, in apa cu putina sare.
2. Amesteca ouale cu cascavalul dat pe razatoare, bicarbonatul si iaurtul. In cazul in care iaurtul e mai acru, nu mai e nevoie sa stingi bicarbonatul cu otet.
3. Pune sarea, faina si mustarul. Omogenizeaza. Vei obtine un aluat de consistenta smantanii mai grase.
4. Trece fiecare buchetel de conopida prin aceasta compozitie, apoi pune-l la prajit in ulei incins. E gata cand capata o cruste rumena.
Serveste conopida pane cu sos de usturoi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida pane reteta conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028262 (s)