News Flash:

Conopida marinata in sos de tomate

30 August 2016
2906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg conopida
1,2 kg rosii
2-3 catei de usturoi
cateva boabe de piper negru
2 linguri sare
70 gr zahar
100 ml otet
100 ml ulei vegetal
1 manunchi de patrunjel, tocat marunt

Mod de preparare:

1. Desfa conopida in buchetele si spal-o bine.
2. Pune apa cu sare la foc potrivit. Cand incepe sa fiarba, blanseaza 5 minute buchetelele de conopida.
3. Pune rosiile maruntite, piperul, usturoiul, zaharul, uleiul si sarea intr-un vas, tot la foc potrivit. Lasa sa fiarba 10-15 minute.
4. Toarna la final otetul, amesteca si ia de pe foc. Pune acum si frunzulitele de patrunjel.
5. Pune conopida in borcane sterilizate, toarna sosul obtinut si infileteaza capacele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida marinata sos rosii conopida iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019908 (s)